Gyakori kérdések

Mire jó az Infrashape Horizontal?

Az Infrashape egy összetett fogyást és formálódást segítő modern sporteszköz, ami 3 hatást gyakorol ránk egyszerre. Az infrafényt, ami felgyorsítja anyagcserénket és fokozza a méreganyagok távozását a szervezetünkből, a vákuumot, ami hatására fokozódik a nyirokkeringés, illetve a kollagén lámpát, ami segít bőrünk rugalmasságának megőrzésében. 

Mennyi idő után láthatom az eredményt?

Ez egy eléggé összetett kérdés, ugyanis szinte minden szervezet és minden test más. Aki sosem mozgott előtte, annak hamarabb jönnek a változások, mint aki csak kiegészítő edzésképp használja gépeinket. Nagyon fontos, hogy a mihamarabbi eredmény eléréséhez ajánlott az emelt vízfogyasztás, illetve a megfelelő étrend, hiszen gépeink a méregtelenítéshez is hozzájárulnak. A javaslatokat betartva tapasztalataink alapján már 5-6 alkalom után is látható a különbség. 

"Vékony vagyok, nem fogyni szeretnék, csak a narancsbőrt eltüntetni." - Lehetséges ez az Infrashape-el?

Igen! Az Infrashape Horizontal kifejezetten ajánlott narancsbőrös területre. A bőr állagának változását látják vendégeink a leghamarabb. 

Hány alkalom javasolt hetente?

Általánosságban heti 2 alkalmat szoktunk javasolni. Aki gyorsabb eredményt kíván elérni, azok akár jöhetnek heti háromszor is, de ennél több nem javallott. Azok akik csak kiegészítő edzésként járnak Infrashape-re, és végeznek más sportot is mellette, általában a heti 1 alkalom elég.

Férfiak is járhatnak?

Természetesen! Mindig van férfi vendégünk is, szeretettel várjuk őket is! 

Van korbeli megkötés?

Nincsen. Amíg egészség és erő van, addig teljesen nyugodtan alkalmazható az Infrashape Horizontal. Mindenkinek saját céljának és edzettségi állapotnak megfelelően állítjuk be gépeinket. A kezdő beállítások edzés közben is emelhetőek, illetve csökkenthetőek.