"Ha az ember életmódot vált, nem csak magával kell szembenéznie...

2017.12.18

Meg kell küzdenie azokkal a rokonokkal-ismerősökkel, akik hangosan győzködik arról, hogy "ez a fogyókúra nem egészséges, ugyan, nagyon csinos vagy" - és bármennyire is a lehető legjobb szándékkal mondják is ezt, a pokolba vezető út is ezzel van kikövezve, ahogy mondani szokás. Ha nincs bennünk elég motiváció, ilyenkor hiún hátradőlünk, és pillanatok töredéke alatt fojtjuk el csírájában a motivációnkat.

Aztán ott van még az elején az éhség. Mert ha valaki junkfoodon élt, vagy szeretett nagyokat enni, pláne mindezt rendszertelenül, akkor igenis küzdeni fog azzal, hogy normális táplálékot vigyen a szervezetébe. Magunkra erőltetni a reggelit húsz perccel ébredés után, és mind az öt alkalommal enni, amikor csörögve jelez a telefonunk - ha korábban egyáltalán nem ettünk a reggeli tejeskávé mellé, és csak egyszer ettünk egy jó nagyot, amikor végre hazaestünk az irodából, akkor ez egy olyan rendszer, ami ellen a szervezetünk tiltakozni fog az elején.

És figyelj, az az igazság, hogy tényleg rohadt nehéz nem visszafordulni, és hazamenni Shamelesst nézni az első kilométer után. Vagy vörös arccal nem megalázottnak érezni magunkat, amikor verejtékezve húzzuk a belünket a futópályán, mellettünk meg Kendall Jenner és Gigi Hadid süvít el tökig Nike-ban. És tudod, én a mai napig utálom, hogy futni kell járnom, és bárcsak egészséges lennék anélkül is, és bárcsak ne hagytam volna idáig fajulni a dolgokat. De hagytam. "

Új bejegyzés Eszter blogján, olvasd el, érdemes:

ÚJ BEJEGYZÉS A BLOGON // THE SELF LOVE PROJECT VI.