Meyer Eszter-Virág és a #30 days self love projekt

2017.11.29

Eszterünk egy nagyon karakán, határozott csajszi. Nem rég belevágott egy életmód váltó programba, melyet folyamatosan dokumentál a blogján. #SELF DAYS SELF LOVE projektje erről szól. A megfelelő étkezés, és étrend kiegészítés mellett rendszeres mozog, melyből heti 2-3 alkalommal a Shape it Up-ban teker az InfraShape-ben. 

Ha elhatározol valamit és teszel érte, az eredmények sosem maradnak el. Teljes vállszélességgel melletted állunk Eszter, tudjuk, hogy sikerülni fog a kitűzött célt elérni! Első bejegyzését és tapasztalatait itt olvashatjátok:

#30 DAYS SELF LOVE // NEW PROJECTS


Kedves tíz évvel későbbi, harmincöt éves Eszter! Remélem, állatira megbecsülöd majd, amiket érted teszek most. Kedves öt évvel ezelőtti, húszéves Eszter! Rád pedig dühös vagyok, mert mindig "holnap" mentél futni. Még szerencse, hogy összekaptam magam, és ennyien támogatnak. Nagyon szépen köszönöm, Shape it Up! 💖 #30DaysSelfLove #shapeitup#shapeitupbudapest 

Annyira kemény vagyok, hogy a futás mellett tekerek is. Nem biciklin, hanem InfraShape-en!Ugyanis a Shape It Up Budapest lányok annyira jófejek, hogy megkerestek egy edzés lehetőséggel, hogy minél hamarabb elérjem a célom. Nagyon hálás vagyok, mert egyrészt sosem lett volna bátorságom magamtól elmenni egy ilyen szalonba, másrészt pedig itthon az InfraShape elég új dolognak számít, így örülök, hogy kipróbálhattam.