TESTKEZELÉS GYAKORI KÉRDÉSEK


Honnan tudom, hogy melyik testkezelés a nekem való?

Ebben a kérdésben szakember kolléganőnk készséggel áll rendelkezésedre. Gyere el, mutasd meg a problémásnak vélt területeidet, és a segítségünkkel megbeszéljük, hogy melyik kezelést kell neked igénybe venned a testfelépítésed, bőröd állaga, illetve zsírraktáraid figyelembe vételével.

Mi a különbség a rádiófrekvenciás testkezelés és a kavitációs zsírbontás között?

A rádiófrekvenciás gépünk hexapoláris frekvencián működik, ami azt jelenti, hogy ez a gép a jelenleg elérhető legmagasabb kategóriájú rádiófrekvenciás gép. Ennek segítségével azonnali eredményeket láthatunk bőrünkön, hiszen azonnal összehúzza a kollagén rostokat, serkenti új rostok termelődését. A rádiófrekvencia tehát feszesítésre és narancsbőr eltüntetésre és a nyirok rendszer beindítására a legalkalmasabb. Ezzel a kezeléssel a rajtad lévő zsírsejtek száma nem csökken, viszont méretük igen! Ellenben a kavitációval, ami ultrahang segítségével a helyi zsírpárnák számát csökkenti, nem a méretét. Viszont fontos tudni, hogy a kavitáció magában nem feszesít, így a két gép kombinált használata hozhatja a legjobb eredményt, zsírmentes feszes, rugalmas bőrt!

Van-e bármi mellékhatása ezeknek a kezeléseknek?

A vákuumos masszázs okozhat bőrpírt, illetve belilulást az arra érzékeny bőrűeknél, de ez teljesen természetes. A rádiófrekvenciás kezelés után a hő hatására szintén jelentkezhet bőrpír. Mindegyik kezelés után felléphet sűrűbb vizelési inger, ami a zsírbontási, méregtelenítési folyamat kezdetének a jele.

Tudok-e több kezelést igénybe venni egyszerre?

Természetesen! Mi kifejezetten javasoljuk a kombinált kezeléseket, ugyanis sokkal hatásosabbak együtt! Árban pedig a kezelés időtartamát fizeted meg, a kezelés fajtáját együtt ki tudjuk választani, akár többet is egy időben!

Fáj a kezelés?

A vákuum masszázs tud kellemetlen lenni, főleg a vékonyabb bőrűek számára! A rádiófrekvencia alatt csak melegséget érezhetünk illetve picike csipkedő érzést ha csont felé érünk, illetve olyan területre ahol kevesebb a zsír. Kavitáció alatt pedig semmit, a kellemetlen fülzúgást leszámítva.

Több területet is tudunk kezelni egy alkalommal?

Természetesen! Szakemberünk javaslatot tesz az első találkozásnál, hogy milyen kezelés, vagy kezelések kombinációja lenne a legmegfelelőbb, illetve hány percben érdemes ezt eloszlatni.

Mennyi idő után láthatom a változást?

A rádiófrekvenciás kezelések után szinte egyből összeugrik a bőr, ugyanis a szövetek a megfelelő mélységben erre a frekvenciára azonnal reagálnak és megkezdődik a kollagén termelődése. A kavitációt tekintve érdemes a lerakódások mértékétől függően 6-10 alkalmat igénybe venni, hiszen ott egy végleges zsírbontásról van szó. Vákuum masszázsnál is 6-10 alkalom minimum javasolt. Minden kezelésnél nagyon fontos a lehető legtöbbet inni, hiszen az segíti a zsírok illetve a méreganyagok megfelelő távozását.

Mindegyik testkezelésnek ugyanannyi az ára?

Igen! Nálunk egy bérlettel több féle kezelést is igénybe tudsz venni! Ezt megkönnyítve mi minden kezelést egy árunk adunk!

Arckezelést milyen gyakran lehet igénybe venni?

Arckezeléseink hetente egyszer javasoltak. Kúra szerű alkalmazásuk jobb eredményt mutat.

Van-e mellékhatása az arc rádiófrekvenciás kezelésének?

A kezelés közben és után az arc kipirulhat, de ezen kívül semmi. :)

Hetente hányszor érdemes járni?

Kavitációt hetente egyszer végezhetünk! Rádiófrekvenciát és vákuummasszázst hetente maximum háromszor.

Mire figyeljek a kezelés előtt, illetve után?

Kezelés előtt 1-2 órával ne együnk, hogy üres legyen a nyirokrendszer, így kedvezünk a zsírok elvezetésének! Aznap, illetve a kúra alatt érdemes 3-4 liter folyadékot meginni! A kezelések csak akkor hatásosak ha megfelelő folyadékot iszunk, mert hiába bontjuk le a zsírsejtek falát, ha a nyirok rendszer nem tudja megfelelően elvezetni azt.

Császárral szültem, mennyivel utána kezelhetjük a hasamat?

Mivel a császármetszéssel nagyon mélyre vágnak, izmok is sérülnek, ezért ajánlott 1 évet várni a kezelésekkel.

Ha sebes a bőröm akkor is járhatok testkezelésre?

Igen, kivéve ha nyílt seb van rajta, mert azzal nem szabad! A gyógyult sebnek még jót is tesz, ugyanis az alatta lévő kötőszöveg megerősödik a kezelések által.