INFRASHAPE

Az InfraShape Horizontál működési elve

A legújabb generációs alakformáló eszköz, amely első látásra felülmúl minden elvárást. Stílusos, modern design egy fekvőkerékpár kapszulában, amely több innovatív technológiát tartalmaz (érintőképernyős kijelző, luxus minőségű bőrborítás, vákuummasszázs, infrafény, kollagén lámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők).

Biztonságos edzés erős túlsúllyal küzdőknek, vagy teljesen kezdőknek is, hiszen a fekvő biciklin való testmozgás tehermentesíti a gerincet, így elkerülhető a hátsérülés. Az edzés alatt kényelmesen fekhetsz, mindeközben extra kilóktól szabadulhatsz meg. Edzés közben kedvenc zenéidet hallgathatod, könnyen csatlakoztathatod Android vagy iPhone készülékedet.

Mivel csak mellkastól lefelé vagy lezárva, így kellemes érzéseid lesznek egész edzésidő alatt. Nem kell attól tartanod, hogy esetleg az arcodat éri magasabb hő. Az izzadás egyértelmű azokon a területeken is, ahol nem vagy lezárva, mert a tested az egy összefüggő rendszer. Amikor beindul az anyagcserefolyamat, például az Infrafény hatására, akkor az egész tested izzadással válaszol a homeosztázis fenntartására. Tehát vizes leszel ott is, ahol nem gondolnád.

Elképesztő eredmények a túlsúly elleni küzdelemben és cellulit problémákkal szemben. A készülék ötvözi a nyomás alatti vákuum masszást az infra fénnyel, így segíti a fogyást, az extra kalóriaégetést, és a rendkívül hatékony alakformálást.

Mindezt kollagén kezeléssel kombinálva,amely hozzájárul a bőr megfiatalításához..

Infrafény

 • Hőmérséklet beállítás: 25-50 Celsius között
 • Kettő infravörös fűtőtest: 350 W egyenként
 • Megégés elleni védelem, mivel a fény hatására a tested önmagát melegíti fel
 • Infravörös tartomány: 1.4-14 mikrométer - közel a napsugárzás tartományához

Az infrafény, különösen kíméletes, ugyanis a felső bőr rétegeken úgy képes áthatolni, hogy nem nyelődik el. A melegítő hatás a mélyebb rétegekben keletkezik, ez stimulálja a vérkeringést, így szerveink oxigénellátása is javul. A véredények kitágulnak, a vérnyomás csökken - aktiválódik a szív és az egész keringési szervrendszer. A fény-és hő terápia 40-50 Celsius fokon zajlik, és kíméli az érrendszert. Az infrafény különlegessége, hogy a sejteket aktivizálja, ezáltal felmelegszik a tested, de a körülötted levő levegő nem. Elősegíti többek között a sejtek anyagcseréjének javítását, a salakanyagok lebontásának és kiürítésének meggyorsítását, a narancsbőr megszüntetését és a zsírpárnák leapasztását, valamint az immunrendszer és az öngyógyító mechanizmusok aktiválását. A sugarak áthatolnak a legfelső bőrrétegen, anélkül, hogy azt felmelegítenék, és behatolnak a bőr alatti zsírrétegbe és a véredényekbe. Ezek felmelegszenek és kitágulnak. A meleg hatására a zsírszövet vérellátása javul, és megindul a zsírsavak elszállítása. A fokozott vérellátás hatására a kalória felhasználás is fokozódik. Ez azt jelenti, hogy a test 300-600 kcal energiát éget el - ami megfelel egy ebédnek. E kalóriamennyiség elvesztéséhez kb. 6 km-t kellene futni. Az infravörös sugárzás hatására tehát szervezetünk képes magát salaktalanítani és a bőr is rugalmasabbá, feszesebbé válik. 

Aromaterápia

 • Automatikus illóolaj adagolás, lehetőség az edzés közben történő ki-, illetve bekapcsoláshoz
 • Az illóolajok belélegzés során leggyorsabban az agy limbikus rendszerére gyakorolnak hatást
 • A belélegzett illóolajok enyhíthetik fáradtságunkat, javíthatják közérzetünket és segíthetik az elalvást.

Kollagén

 • 2 darab 30 W-os LED lámpa- Hullámhossz - 620 nm
 • Lehetőség az edzés közben történő automatikus ki-, illetve bekapcsoláshoz

A külső környezeti hatások és az öregedéssel együtt járó természetes folyamatok idővel jelentősen csökkentik a szervezet kollagén termelő képességét, így ahogy idősödünk bőrünk is egyre ráncosabbá válik. Kezelés során a hidratáció növekszik, ami segíti a bőr nedvességtartalmának visszanyerését. Ezen pozitív folyamatoknak köszönhetően felerősödik a sejt aktivitás, a természetes regenerálódás, és a bőr megújul. Bőrfeszesítő hatása van, valamint stimulálja az oxigén felhasználást és a bőr méregtelenítését. A bőr nedvességfelszívó és nedvességmegkötő képessége javulni fog. Ennek eredményeképpen a bőr láthatóan regenerálódik, megfiatalodik.

A kollagén terápia tökéletes megoldás a bőr megfiatalításához. Független kutatások bizonyítják, hogy a bőr bizonyos sejtjei késztethetők kollagén, elasztin és bizonyos enzimek termelésére, ha a látható fény 620 nm-es hullámhosszú tartományával sugározzuk be a kívánt bőrfelületet. Az eredmény 6-8 hét után látszik. A kötőszövet egész testünket behálózza. A bőr, a csontporc vázfehérjéje, a kötő és a tartószövet legfontosabb alkotórésze. A kollagén a bőr kötőszövetének 70%-át alkotja.


Pozitív érvek az InfraShape mellett:

 • Segít a súlyvesztésben és ezáltal a magabiztos megjelenésben
 • Elősegíti a méregtelenítést, így csökkentheti az szív- és érrendszeri megbetegedéseket
 • A hosszú ideig tartó gyakorlatvégzések során a test a zsírt használja fel a glükóz helyett. Ez csökkenti a tejsav szintjét, mely a fáradtság érzéséért is felelős
 • Fejleszti és gyorsítja az anyagcserét. Ennek is köszönhetően nagyon hatékony a narancsbőr megszüntetésében
 • Csökkenti a stresszt és a szorongást, mivel hozzájárul az endorfin termeléshez
 • Az infra fénynek köszönhetően, az edzést követően a test tovább dolgozik, így hosszan tartó a zsírégető hatása

Ellenjavallatok:

 • Terhesség
 • Szoptatás
 • Szív-, koszorúér betegség
 • Friss műtét
 • Akut fertőzés
 • Lázas állapot
 • Kidudorodó visszér
 • Trombózis és arra való hajlam

Információk az edzésről

Maga az edzés intervalluma ajánlottan 50 perc, de opcionálisan válaszható 30 perc is edzettségi szintnek megfelelően. A lebeszélt időpont az edzés kezdetét jelenti. Kérjük kedves vendégeinket, hogy időpontjuk előtt 10 perccel érkezzenek meg, hogy át tudjatok öltözni és mindent elmagyarázzunk, megmutassunk.

Mit kell vinni? 

Sportmelltartó, váltóbugyi, és egy zokni (akinek kényelmesebb az választhatja a cipőt is)

Mit tartalmaz az ár?

Törölköző, 2 féle zsírégető krém, zacskónadrág, szauna öv

A fent említett dolgokon kívül csak a lelkesedésedet kell magaddal hozni. :)

Innod kell edzés közben és után is amennyit csak lehet, hiszen a folyadék által távoznak a méreganyagok a szervezetedből, és a gyors anyagcsere a zsírégetésedet is jobban támogatja. 

Edzés után biztosított saját fürdőszoba minden kötelező felszereléssel a Te kényelemedért.

Kérjük Kedves Vendégeinket, hogy a lebeszélt időpontot lehetőleg ne 24 órán belül mondják le, ellenkező esetben az alkalom levonásra kerül.

Köszönjük, hogy elolvasták tájékoztatónkat. Várunk mindenkit szeretettel, korra nemre való korlátok nélkül.

Az edzés sosem szégyen!