LPG Endermologie

Mit kell tudni az LPG Endermologie kezelésről?

A piacon elérhető sok egyéb technikához képest az LPG® endermologie 100%-ban természetes alternatívát kínál: a bőr alvó sejtjeinek stimulálása által felveszi a harcot a kellemetlen külső tünetekkel (ráncok, laza bőr, makacs, ellenálló zsírlerakódások, cellulit, stb.) szemben.

A sejtek mechanikus stimulálása, mely az endermologie® nevet kapta, természetes és fájdalommentes módon ébreszti fel a sejteket.

Több mint 30 évnyi kutatás és tapasztalatszerzés után az LPG® új szabadalommal jelent meg, hogy egyetlen kezelés formájában vonja ellenőrzése alá ezeket a természetes mechanizmusokat.

A szabadalmazott LPG® kezelés során a kezelőfejek jeleket juttatnak a sejtekhez, mely hihetetlen eredményeket hoz.

Mindössze egy kezeléssel az endermologie® stimulálja a fogyásért felelős sejteket (adipocitákat), újraaktiválja a zsír természetes bontását, még azt is, amely makacsul ellenáll a diétának és mozgásnak (+70%). Ezzel egy időben a kezelőfej mechanikus hatása feszesíti a bőrt, visszaadja feszességét, tónusosságát.

Testkezelés

Az új, szabadalmazott fej, mely egyszerre dolgozik a makacs helyi zsírlerakódások ellen és javítja a bőr minőségét (feszességét, cellulitot), szekvenciális vákuummal, görgővel és motorizált szárnnyal teszi lehetővé azt, hogy közvetlenül a hipodermiszben található adipocitákra (karcsúsító sejtekre), illetve a dermiszben lévő fibroblasztokra (fiatalító sejtekre) hasson. 360°-os kezelés, mely megoldást hoz az örökös dilemmára: karcsúsítsunk vagy feszesítsünk? 

Az LPG® kezelések erőteljesek és gyengédek egyszerre. 100%-ban természetes és fájdalommentes módon stimulálják a fiatalság (fibroblasztok) és a karcsúsodás (zsírsejtek) sejtjeit, hogy felébresszék az idő múlásával inaktívvá vált élettani rendszert.

Egyidejűleg hat a makacs zsír eltávolítására, a bőr minőségére (feszesség, narancsbőr) és jó közérzetre (ellazulás és könnyedség).

Arckezelés

A bőrt valóban megdolgoztatjuk: a motorizált szárnyak az esszenciális fiatalító anyagok természetes szintézisét keltik életre a bőrben. Ez a sejtstimuláció a fibroblasztokat (a fiatalító sejteket) arra készteti, hogy növeljék a kollagén (ami a feszességet biztosítja), az elasztin (a rugalmasságot adja) és a hialuronsav (volument és hidratáltságot ad) termelését, melyek természetesen is jelen vannak a bőrben.

 Melyik arckezelésre van szükséged?

Segítünk a választásban! Az Önnek megfelelő arcápolási rutin meghatározása nem egyszerű, és egy kis vizsgálatot és szakértelmet is igényel. Az LPG® szakértői tudják ezt, és bőrdiagnózist végeznek Önnél, mielőtt személyre szabott bőrápolási rutint javasolnának.


LPG® ENDERMOWEAR KEZELŐRUHA -

SZABADALMAZOTT TECHNOLÓGIA

Az LPG® endermowear kezelőruha exkluzív technikai öltözet, mely lehetővé teszi a mély masszázst, illetve a szövetek optimális láthatóságát az endermologie® kezelések alatt.

Anyaga könnyű és lélegző, így ez a személyre szóló öltözet intenzívebb hatást és végtelenül kényelmes kezelést biztosít.

Tudtad? 

Mindössze 3 kezeléssel az alak karcsúbb lesz, a zsír pedig pont onnan tűnik el, ahonnan azt szeretné (-3,4 cm a deréktájon*!).

LPG

*DERMSCAN Endermologie® vizsgálat, 2016