WONDER® Prestige

A Wonder® a világon az első és egyetlen esztétikai berendezés, amely egyesíti a fókuszált elektromágneses izomstimulációt és a szelektív nagy intenzitású neurostimulációt, amely eredményeként a 25 perces kezelés alatt akár 52000 erős izomösszehúzódást tud generálni forradalmian egyedülállóan 650 ms (kb.16 cm) mélységig, azonnali és radikális izomnövekedést eredményezve. 

Az intenzív izomösszehúzódások - az izomépítéssel párhuzamosan - segítenek a felhalmozódott zsír csökkentésében, fokozzák a kalóriaégetést, támogatva ezzel a fogyást is.

A Wonder® az egyetlen nagy intenzitású elektromágneses és neurostimulációs testkezelő gép, amely egyszerre 6 izomcsoportra - karok, egyenes hasizom, ferde hasizom, farizom, négyfejű combizom és combhajlító izom - hat ugyanazon idő alatt, és nem szükségesek hozzá kiegészítő berendezések a különböző területek izomerősítéséhez, mivel a gép szoftverje és elektroruházata a 6 területnek megfelelően lett kialakítva.

Izomépítés és zsírégetés mindössze 25 perc alatt!

Az eredmények már 2-4 hét után látszanak!

Mi várható a Wonder Prestige kezeléstől?

A Wonder® Prestige a legerőteljesebb izomnövelő esztétikai berendezés, amellyel radikális izomtömeg növekedés érhető el. Az intenzív izomösszehúzódások - az izomépítéssel párhuzamosan - segítenek a felhalmozódott zsír csökkentésében, fokozzák a kalóriaégetést, támogatva ezzel a fogyást is.

A kezelések eredményeként a test izmosabb és tónusosabb lesz, csökken a zsírtömeg arány, a kezelt területeken a bőr feszesebb lesz és a testtartás is javul.

Az impulzusok több ezer erős és mély izomösszehúzódást hoznak létre, így a 25 perces Wonder® kezelés ugyanazt az izomépítést, anyagcsere-gyorsítást és kalóriaégetést eredményezi, mint a több órás edzés.

Már egy kezelés után az izomzat erősödése és zsírtömeg csökkenése vehető észre, általában az eredmények 2- 4 hét után kezdenek látszani. Javasolt a minimum 6 alkalmas kezeléssorozat, de a leggyakoribb a 12 alkalmas kezeléssorozat a megfelelő eredmények elérése végett. A kezelés heti 1-2 alkalom javasolt, a kezelések között legalább 1-2 nap kell, hogy legyen.

Milyen célból ajánlott a Wonder® Prestige kezelés?

  • izomépítés, izom definiálás
  • zsírégetés, zsírtömeg csökkentése
  • hasi és/vagy fenékméret csökkentése
  • testtónus javítás, body toning
  • "brazil" fenék, fenékemelés
  • cellulit csökkentés
  • medencefenék-izom erősítés
  • bőrfeszesítés
  • kiegészítő, helyettesítő edzés
  • sport rehabilitáció

Kinek ajánlott a kezelés?

A kezelés bárkinek ajánlott, aki rövid idő alatt szeretne izmot építeni, definiálni és párhuzamosan zsírtömeget csökkenteni látványos eredményekkel. A kezelés minden edzettségi szinttel és bármekkora zsírtömeggel rendelkező vendégeknek is ajánlott, mivel a Wonder® Prestige egydülállóan 650ms (kb.16 cm) mélységig képes hatni, pontosan megtalálva az izmokat.

A Wonder® Prestige eredményei:

Számos klinikai tanulmány azt mutatja, hogy az izomtömeg 4 Wonder® kezelés után átlagosan 16%-kal nő. A felületi és mély izmok fokozatos növekedése sérülés és nagy intenzitás nélkül képes növelni az izomerőt.

A radikális izommozgások kalóriafelhasználást váltanak ki, a test átrendezi energiapótlékait, az anyagcsere hatékonysága nő.

Az elektromágneses izomstimuláció növeli a vérellátást és megkönnyíti az izomrostok oxigén- és tápanyagellátását. A Wonder® feszesíti a bőrt és javítja a bőrképet.

A Wonder® kezelés segít csökkenteni a testsúlyt - különösen a testzsírtömeget - miközben növekszik a test izomtömege. Csökkenti a derék, a csípő és a combok átmérőjét. A derék térfogatának csökkenésével párhuzamosan a gluteális izmok növekednek és stabilizálódnak.

Kockázat- és komplikációmentes. A Wonder® erőteljes funkcionális mágneses stimulációs kezelés csak izomlázat okozhat a kezelés utáni napokban, és nem igényel gyógyulási időt.