Tartós Lézeres Szőrtelenítés


A legmodernebb orvosi vizsgálatok szerint az európai bőrtípusra a dióda lézer igazoltan az egyik leghatékonyabb lézer a szőrtelenítésben.
Maga a dióda lézer egy 810 nanométeres infravörös lézerfény, mely emberi szem számára nem látható. A dióda lézer a bőrbe hatolva elnyelődik a szőrtüszőben, ott hővé alakul, ezáltal roncsolja a szőrtüsző szerkezetét, anélkül, hogy a környező szövetek és a bőr károsodnának.

 A dióda lézernek és  felhasznált kezelési technikának köszönhetően további, nem elhanyagolható előnye, hogy nyáron is használható.

Fájdalommentes kezelés, a hűtésnek köszönhetően.


A TRIWAVE DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTŐ TECHNOLÓGIA

A Triwave kezelőfej biztosítja a széles szőr és bőrszínskála kezelését, valamint a különböző szőrtípusokban történő hatékony fényelnyelődést. A három hullámhosszt alkalmazó, Tri-wave kezelőfej által kibocsájtott lézerfény mélyebbre jut a szövetekben, viszont nem nyelődik el a bőr melanin tartalmában, így a szőrszál pigment részecskéiben fókuszálódik, melynek következtében a szőrtüsző roncsolódik, majd 2-3 hét után kilökődik. A három hullámhossz egyszerre céloz meg különböző rétegeket, ezáltal 100%-ig garantált az eredmények megjelenése feljebb lévő vékonyabb és mélyen elhelyezkedő vastagabb szőrszálak esetében is! A precíz kibocsátású lézerfénynek köszönhetően a Fitzpatrick bőrszín skála szerinti I-V-ig bőrtípusok is kezelhetőek, ez pedig szélesebb vendégkör bevonzását teszi elérhetővé.


Fontos Tudnivalók:

A kezelés előtt 4-6 héttel szükséges a gyantázás és egyéb tépéssel járó szőrtelenítések elhagyása. A kezelés megkezdése előtt, és alatt kizárólag borotvát lehet használni a kezelt felületen. Fontos, hogy a szőr növekvő fázisban legyen, így a lézer által kibocsájtott energia, ezen "vezető szálon" keresztül le tudjon jutni egészen a szőrtüszőig.

A borotválást a kezelés előtti 24 órán belül szükséges elvégezni.

A kezelések előtt 5-7 nappal (egyes esetekben akár 2 héttel) már kerülni kell az erős napsugárzást és a szolárium használatát, illetve másfél hónappal a kezelés előtt erős napfényvédő (SPF 50) használata ajánlott. Az erős barnulás a kezelés sorozat teljes időtartalma alatt kerülendő a hatékonyabb beavatkozás érdekében. A fenti időtartamok egyes esetekben eltérőek lehetnek, minden esetben a kezelő utasításai az irányadóak.